Reklame:

TEST-VIDEO: LiquidNano hærder din rude!

Stenslag og fastbrændte insekter er fortid med det geniale LiquidNano sæt til din bils ruder og du kan selv påføre det.

Som navnet antyder, er LiquidNano en flydende nano-belægning, der indeholder siliciumdioxid-partikler, som er cirka 500 gange mindre end et menneskehår. Det er måske lidt nørdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Men det betyder rent faktisk, at den flydende belægning kan fylde de ultra-små ‘porer’ i bilens ruder, som du kan se på billedet herover. Det gør rudernes overflade op til 33% stærkere til en hårdhed på styrke 9. Det giver altså en seriøs beskyttelse mod stenslag og revner.

Derudover har LiquidNano den egenskab, at den gør ruden ekstra vand- og smudsafvisende, reducerer genskin fra lys, forhindrer is i at sidde fast og meget meget mere, som du bare vil elske i din hverdag.

Et overset produkt
LiquidNano kan påføres af alle og holder cirka et år i normale danske vejrforhold. Til kun 259 kr. synes vi virkelig, at det er et overset produkt, som du kan købe direkte hos importøren, JA Micro.

Vi har selv testet LiquidNano på vores chefredaktørs C63 AMG, og du kan se, hvad han synes om det lige her:

Reklameblok:
Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?