Reklame:

Teslas dobbelte nedtur fortsætter – nu styrtdykker de igen

Torsdag var det ikke kun Elon Musks gigant af en rumraket der styrtede. Det samme gjorde Teslas værdi.

Tesla bløder igen. I hvert fald hvis man ser på bil-mærkets værdi. Torsdag fremlagde mærket sit kvartalsregnskab, hvilket afslørede et par ting, som investorerne nu reagerer særdeles negativt på.

Blandt andet er det kommet frem, at selvom mærket spyttet biler ud i et rasende tempo, er indtjeningen pr. bil faldet. Og det markant. Det fik omgående Tesla-aktien til at falder med 10 procent. Det skriver Reuters.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Dermed stod både Elon Musks Space X-rumraket og hans formue – som for en stor dels vedkommende er bundet i Tesla-aktier – i flammer.

Samtidig fik Elon Musk sagt, at Tesla vil fortsætte med at dumpe prisen på mærkets modeller. Noget der blot fik endnu flere investorer til at flygte. Forud for torsdags offentliggørelse af regnskabet varslede Tesla således, at der er yderligere prishug på vej på i hvert fald til modeller.

Det drejer sig om Model Y og Model X i Performance-udgaverne. Sker det, vil det være fjerde gang i Danmark og 6 gange i USA, at Tesla skærer af prisen.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?