Tesla udvider i Danmark – nyt Tesla Center og flere Superchargere

Tesla på Fyn

Hvis du er Tesla-fan, er der nu masser af godt nyt til dig.

Tesla vokser støt i Danmark og øger løbende servicekapaciteten. Gennem de seneste to år har Tesla investeret i flere Mobile Service-teknikere og nye servicelokationer i Hillerød på Sjælland og Vejle i Jylland, som nu supplerer servicecentrene i Kastrup og Aarhus. Henover sommeren åbner Tesla portene til endnu et servicecenter i Odense på Fyn, hvor salg, service og levering arbejder sammen under ét tag for at give kunderne den bedst mulige serviceoplevelse.

Siden 2017 har Tesla investeret kraftigt i Mobile Service-teknikere, som kan udføre op til 80% af alle reparationer uden for servicecenteret, mens bilen oplades på en Supercharger eller er parkeret hjemme eller på arbejdspladsen. De udekørende teknikere servicerer i dag Tesla-ejere på tværs af hele Danmark ved hjælp af 7 Mobile Service-køretøjer.

Rangerer som nummer 1
Sammen udfører de lidt over 20 procent af den samlede andel af Tesla servicearbejde, hvor ejerne blot behøver at interagere ved at booke en tid i sin Tesla-app og derefter åbne og låse bilen fra afstand. Mobile Service er værdsat af kunder, hvilket afspejles i diverse kundetilfredshedsundersøgelser, hvor Tesla er rangeret som nummer 1.


Tesla Service udvikles og udvides konstant med flere serviceteknikere på hver lokation og flere Mobile Service-teknikere til at imødekomme den voksende vognpark og stigende efterspørgsel efter familie- og erhvervsbiler herunder Model S, Model X og Model 3. Sidstnævnte blev hurtigt Danmarks mest købte elbil.

Tesla i Danmark

Omfattende ladeinfrastruktur
De seneste år har Tesla investeret kraftigt i udbygningen af lade-netværket. De 11 hurtigopladere på tværs af landet og næsten 200 destinationsopladere på hoteller, restauranter og ved indkøbscentre bidrager til at muliggøre effektiv og prisoverkommelig rejse på tværs af hele Danmark.


Der er ambitiøse planer om at fortsætte udvidelsen af Supercharger-netværket i 2021. Tesla forventer at åbne 8 nye V3 Supercharger-stationer i Danmark i år med i alt omkring 90 ladeudtag på nøje udvalgte placeringer. Det betyder at det nuværende ladenetværk og antallet af udtag forventes at vokse mere end 70% på ét år. For første gang ønsker Tesla at åbne Supercharger-stationer omkring centrum af Aarhus, Aalborg og København. ”City Supercharging” er et forsøg på at se om Supercharging kan være løsningen, der gør det nemmere at være elbilejer i byen.

I Europa er der i dag 540+ stationer med mere end 5.000 udtag, som gør det nemt at rejse problemfrit gennem 28 lande. 90% af al opladning foregår dog i hjemmet eller på arbejdspladsen, hvor bilen alligevel er parkeret. Det betyder at elbilejere mødes af en opladet bil hver dag, hvilket indebær op til 580 kilometer rækkevidde for en Model 3-ejer.

Tesla Superchargere