Tesla præsenterer vanvittig Cybertruck: Se video og billeder her

Tesla Cybertruck

Elon Musk har talt om en mulig pickup-truck i årevis, og nu kom dagen så, hvor modellen fik sin første fremvisning.

Denne gang har ingen rigtig kendt til lanceringen af den nye Tesla-model, så det var noget af en overraskelse, at den nye Cybertruck var klar på scenen i nat dansk tid. Der plejer ellers at være en enorm hype omkring lanceringerne fra Tesla.

Det amerikanske bilmarked er stadig præget af amerikanernes trang til store pickups, og derfor er den bedst sælgende model stadig Ford F-150. Det vil Elon Musk nu gøre noget ved med den nye og noget specielle Cybertruck.

Bilen er bygget i et såkaldt ‘exoskeleton’ karosseri i rustfrit stål og med forstærkede ruder, så bilen altså er en slags kørende kampvogn – hvilket den nærmest også ligner med det kantede design, der nok skal dele vandene.

Begge dele blev testet under præsentationen, hvor en hammer ikke fik lavet nogle skader på førerdøren – men det gjorde en metalkugle derimod på ruderne, der blev knust – ups. Se selv i videoen herunder.


Der kommer flere varianter af Tesla Cybertruck. Den første er baghjulstrukket med en enkelt motor og en rækkevidde op til 400 km. Næste model er firehjulstrukket med dual motor og en rækkevidde på op til 480 km. Den største variant er firehjulstrukket med triple motor og en rækkevidde på op til imponerende 800 km. Her er trækkraften på imponerende 6300 kg.

Priserne starer ved bare 268.000 kr. Om det bliver den endelige danske pris, ved vi ikke endnu. For Cybertruck kan første leveres engang i 2021, hvis alt går vel. Men du kan allerede nu forudbestille den – læs mere her!


Reklame: