Tesla-kunder skrider – opsiger leasing og annullerer nye biler

Tesla er kommet i modvind. Det amerikanske mærke møder i den grad kritik både internt og ude fra, hvor kunderne nu opsiger leasingaftaler og anullerer bestillinger på helt nye biler.

Det har som sådan ikke noget med Tesla at gøre, men mere manden der står i spidsen for det hele. Flere af mærkets kunder og investorer har nemlig fået nok af den ombruste direktør Elon Musk.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Nogle kunder er nået dertil, hvor de enten opsiger leasingaftaler eller annullerer bestillinger på helt nye biler. Begge dele for tage afstand til Tesla. Det skriver Cnet.

– Hans (Elon Musks, red.) adfærd er altødelæggende for Tesla som brand. Jeg glæder mig til en Elon-fri tilværelse, siger en kilde – hvis leasingkontrakt på en Model S snart udløber – til mediet. Den bliver nok ikke fornyet.

Ifølge Cnets oplysninger kontakter mange bilister i øjeblikket Tesla for at afbestille ellers helt nye biler. Som grund angiver kunderne Elon Musk, og som svar får de et ‘dem hører vi mange af’.

Reklameblok:Internt er det bestemt heller ikke tilfredshed med direktøren hele vejen rundt. Teslas tredjestørste aktionær har direkte opfordret Elon Musk til at sige op. Omvendt er Tesla stadig et populært mærke. Især herhjemme hvor den næstmest solgte bil i november måned var Model Y. Det viser en opgørelse fra De Danske Bilimportører.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk