Reklame:

Tesla hæver prisen i Danmark – bare ikke på bilerne

Bilmærket har engang givet det gratis væk – men i 2015 var det helt slut med nye biler og et helt liv med gratis strøm. Nu hæver Tesla prisen ved sit netværk af ladestandere.

Har du alt andet end en Tesla-model, men stadig en elbil, skal du nu have mere op ad lommen for at lade ved bilmærkets netværk af ladestandere.

I Danmark hæver Tesla nemlig prisen med 60 øre pr. kWh, så det nu koster 3,80 kr. at hælde én kWh i en elbil fra en Supercharger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For bare én måned siden kostede en kWh under 3 kr. for ikke betalende medlemmer. Sådan er det ikke længere. Men…

Betalende medlemmer af Teslas ladenetværk slipper stadig lidt billigere. Nemlig med 2,80 kr. pr. kWh. Til gengæld koster medlemskabet 99 kr. hver måned.

LÆS OGSÅ: Nyt forbud rammer bilister: 599 har allerede fået store bøder

Teslas Superchargere kører dog med forskellige proser, så det er en god idé ikke bare at smide ladekablet ukritisk i din elbil. Hvis du da har sådan én.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Nogen, der også skal betale mere er, de danske dieselbil-ejere. Faktisk kan mange af dem slet ikke undgå det. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?