Tesla: Elon Musk har sat navn på sin afløser

Skulle det komme dertil, at Elon Musk forlader Tesla, har direktøren over for bestyrelsen sat navn på sin afløser.

Elon Musk har kastet sig selv ud i noget af et kaos, efter at han for et svimlende milliardbeløb overtog det sociale medie Twitter. I denne uge kom det så frem, at han vil finde en ‘ny direktør’ til det sociale medie.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Men også hos Tesla er både aktionærer og bestyrelsen begyndt at røre uroligt på sig. Tidligere har bestyrelsesmedlemmet James Murdoch nægtet alt, om at Elon Musk skulle have udpeget sin efterfølger på direktørposten hos Tesla.

Men torsdag sagde James Murdoch noget andet i den retslige høring, der skal afgøre, om Musk kan retsforfølges for en gigantisk bonusordning, han fik igennem med Tesla-bestyrelsen i 2018.

Det mener Tesla-aktionæren Richard Tornetta. Selvom han ejer bare ni Tesla-aktier, vil han have Elon Musk til at tilbagebetale en bonus på svimlende 403 milliarder kr. Bonusordningen, siger Richard Tornetta, er ikke de penge værd, den har kostet. Musk har det ganske enkelt for nemt.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Bestyrelsesmedlemmet James Murdoch ville i retten dog ikke sætte navn på, hvem Elon Musk har peget på som sin efterfølger på Teslas toppost. Hvis det da skulle komme dertil.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk