Tesla-ejers video vækker vrede – gør grin med benzinbiler


Ikke alle kan se det sjove i, at en engelsk Tesla-ejer har gjort grin med sine landsmænd, som, fordi de ejer benzin/diesel-biler, må køre forgæves efter brændstof på landets tankstationer i disse dage

En Tesla Model 3-ejer har gjort sig selv til genstand for en ophedet debat i England, som i øjeblikket stå midt i en brændstofkrise.

Manden har lagt en video på det sociale medie TikTok – og der det bestemt ikke alle der kan se det sjove i.

Elbilsejeren, der er fra Swansea, men som dog ikke vil have sit navn frem, har talt med mediet Wales Online om videoen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg tog tilfældigt min telefon frem og filmede, da jeg skulle på arbejde. Jeg så en stor kø på Shell-stationen, så jeg måtte bare stoppe og lave den video, lyder mandens forklaring.

Mandens video – og senere forklaring – er dog ikke faldet i lige god jord hos alle briter.

Ses vi til Auto Show?


“At køre elbil midt under en brændstofkrise? Kom ned på jorden, Hellig-Frans”, skriver en ved navn Jayrob blandt andet.

I videoen ses manden stige ud af Tesla’en. Med en grøn benzindunk i den ene hånd er han på vej hen mod benzinstanderne, da det ‘går op for ham’, at han som elbilsbilist slet ikke har brug for benzin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ingen mangel på brændstof
En på mange måder dum video. Samtidig udstiller mandens optagelser, hvordan briterne er gået i panik over, at det i øjeblikket er svært at få bragt vare – herunder benzin og diesel – ud i landet. Det skyldes, at der er mangel på lastbilschauffører.

Faktisk er nogle briter blevet så nervøse, at efterspørgslen på elbiler er eksploderet de seneste dage. Det selv om både den britiske regering og benzinselskaberne har understreget, at der ikke er en egentlig mangel på brændstof. Folk skal bare lade være med at hamstre.

@ecoboii_

Petrol crisis in UK 🥵😱🤭⛽️ #fypシ #fyp #petrolstation #ukpetrol #petrolcrisis #tesla #model3 #funny

♬ original sound – ♻️ecoboii

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk