Reklame:

Tesla-chef indrømmer: “Vi har kun bygget 60 biler”

Ikke alt hos Tesla har fart på. Nu indrømmer en af mærkets senior ingeniører, at det visse steder kun går meget langsomt. 

Det er ikke alle, Teslas samlebånd der sprøjter biler ud i et rasende tempo. Amerikanerne kører visse steder nemlig i et meget lavere gear.

I en video på youtube-kanalen Jay Lenos Garage indrømmer en senioringeniør med ansvaret for Teslas lastbil Semi Truck, at mærket kun har produceret et sted mellem 60 og 70 biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og det vel at mærke siden produktionen gik i gang sidste år. Det er det første pip fra Tesla, om hvordan det går med den nye lastbil, siden mærket i forbindelse med en tilbagekaldelse fortalte, at man havde bygget 36 lastbiler.

– Vi har bygget 60 måske 70 biler. Men det drejer sig om en pilot-produktion. Lige nu samler vi data og får en masse god feedback fra de bilister, som kører i bilerne.

LÆS OGSÅ: FDM støtter nyt forbud mod tusindvis af biler i Danmark

– Den feedback vil vi samle for at kunne lave en masse forbedringer, sådan så vi er klar til masseproduktion, forklarer senioringeniøren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han forklare i øvrigt, at Teslas mål er, at blive ‘en stor spiller’ på markedet for lastbiler. Interesserede kunder skal dog ikke regne med at se noget til Semi Truck.

I hvert fald ikke lige med det samme. Teslas direktør Elon Musk har udskudt produktion til ‘engang i 2024’. Det er indtil videre udfordringer med batteripakken der får skylden.

 

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?