Reklame:

Tesla-ansat afslører – “Så mange biler bygger vi i minuttet”

Tesla er ikke bare en god forretning. Mærket sprøjter i øjeblikket biler ud i et rasende tempo, afslører en video fra en ansat i Shanghai. 

Teslas Gigafactory Shanghai kan bygge en helt ny Model 3 eller Model Y på bare 40 sekunder.

Det hævder en Tesla-ansat, som har lagt en video fra produktionshallerne i Shanghai på Twitter, i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Selvom det er sparsomt med øvrig information, er det kun en påmindelse, om hvor effektivt et produktionsapparat Tesla i løbet af ganske få år har fået banket op flere steder i verden.

At det ikke altid går lige godt, er en anden snak. For Tesla har åbenlyse problemer med kvaliteten. For nylig kunne vi her på Boosted fortælle, hvordan en Tesla Model S Plaid-ejer har brugt over 1 mio kr. på en spritny bil.

LÆS OGSÅ: Fragtskib med 3.000 biler om bord brænder – “Der er elbiler med”

En bil som vel at mærke er pinligt dårligt samlet, hævder han. Læs meget om det her. Men tilbage til hastigheden, hvormed Tesla spytter biler ud.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

For holder den ansattes påstand, er det hurtigere end selv samlebånds-pioneren Ford kan presse en F-150 ud. Det tager Dearborn-fabrikken i Michigan 49 sekunder.

Alt er dog ikke roser og dollartegn i Tesla-land. Det er ikke mange dage siden, at Tesla stak adskillige ansatte på netop fabrikken i Shanghai en fyreseddel. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?