Reklame:

Honda-designer tegner Mk.IV-inspirerede Supra MK.V

En Honda-designer har kastet sig over at lave om på den nye Toyota Supra

Af alle steder er Giulio Partisani chefdesigner hos Hondas udviklingsafdeling. Honda der lige som Toyota er japansk.

Alligevel har den konkurrerende designer kastet sig over at give et bud på den måske med omtalte bil i 2019, Toyota Supra Mk.IV.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


En bil du skal have levet under en sten for ikke at vide, at Toyota har udviklet i samarbejde med BMW. Teknikken i Z4 og Supra er den samme, og de to biler bygges endda på samme fabrik i Østrig.

Men nu har Partisani altså lagt et bud på en anderledes Mk.V ud på sin private instagramkonto. Et bud der er kraftigt inspireret af forgængeren, Mk.IV, som i bilkredse er kult, fordi eksemplarer bliver brugt i Fast and Furious-filmene.

Den nuværende A90 Supra deler i virkelighedens verden ikke mange linjer med sin berømte forgænger. Men det har Partisani i den grad lavet om på.

På papiret altså. Særligt tydelig fra Mk.IV er bagenden på Partisanis Supra-fortolkning. Men også fronten bærer tydeligt præg af at være modelleret efter sin forgænger.

Reklameblok:
Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?