Teenagere uden kørekort anholdt – havde hash i bilen

Natten til onsdag eftersatte Østjyllands Politi kortvarigt to teenagere. Bilen blot 16-årige chauffør havde intet kørekort.  

Natten til onsdag eftersatte Østjyllands Politi kortvarigt to teenagere. Bilen blot 16-årige chauffør havde intet kørekort.  

Klokken var kvart over to natten til onsdag, da en patrulje fra Østjyllands Politi fik mistanke til en meget ung bilist, som kørte rundt på Cedervej i byen Harlev.

Mistanken skulle vise sig at være god nok. For hverken bilisten eller dennes medpassager havde tilsyneladende nogen interesse i at tale med politiet. Efter en kort eftersættelse valgte bilisten dog at tage flugten til fods.

LÆS OGSÅ: Kørte 119 km/t…. med ven på kølerhjelmen!Tilbage i bilen sad passageren – en 17-årig mand. Hans makker, der havde kørt bilen, lykkedes det politiet at finde frem til en time senere. Han havde gemt sig i et skur.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

At de to havde kørt bil uden kørekort, er dog blot ét af de problemer, de nu har fået på halsen. For i bilen fandt politiet foruden joints også hash og skunk. Det blev begge mænd sigtet for at være i besiddelse af. Af døgnrapporten fremgår det, at politiet mener, at de to unge ville sælge stofferne videre.

Den 16-årige blev desuden sigtet for at køre bilen uden at have erhvervet førerret. Er det første gang, han tages i det, er bøde 7.000 kr. Herefter stiger bøden til 8.500 kr. I tredjegangs-tilfælde kan politiet beslaglægge bilen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk