Teenagere i stjålet Toyota påkører flere politibiler


En meget ung bilist har nu nogle meget alvorlige sigtelser hængende over hovedet efter sammenstød med flere politibiler.

Sidste onsdag omkring midnat stødte politiet i den amerikanske by Winston-Salem på en Toyota Corolla, som få timer forinden var meldt stjålet. Og her kunne historien være endt med en lykkelig besked til rette ejermand, om at dennes bil nu var fundet igen.

Det skete bare ikke. I hvert fald ikke lige med det samme.

For da politiet forsøgte at få Toyota’en til at standse, valgte manden bag rattet at slå bilen i bakgear og direkte ind i patruljevognen. Det indledte en biljagt, som først sluttede, da Corolla’en påkørte enndu en politibil og en lygtepæl.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Det viste sig, at der sad fire personer i Toyota’en – alle sammen mindre-årige, og de forsøgte alle at tage flugten.  Ingen af partnerne, hverken de påkørte betjente eller teenagerne var kommet noget til, men Carscoops skriver, at de unge nu risikerer en række meget alvorlige sigtelser.

I staten North Carolina, hvor Winston-Salem ligger, kan teenagerens påkørsel af politibilerne nemlig sidestilles med at bruge dødbringende våben mod betjentene. De er desuden allerede sigtet for brugstyveri, for at besidde et stjålet køretøj og for at modsætte sig anholdelse.

Reklame-video:


Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk