Taxa beslaglagt – kørte mindst 108 km/t i 50-zone

En taxachauffør er lørdag aften blevet taget for vanvidskørsel af Købehavns Politiet - hastigheden var langt over dobbelt af det tilladte.
Foto: Lexi Anderson

En taxachauffør er lørdag aften blevet taget for vanvidskørsel af Købehavns Politiet – hastigheden var langt over dobbelt af det tilladte.

Lørdag aften havde en taxachauffør i københavns-området alt for travlt. På Rebildvej i Vanløse blev han således målt til at køre mindst 108 km/t i sin hyrevogn.

På strækningen på man højst køre 50 kilometer i timen, fortæller politikredsen på Twitter.

Dermed ryger chaufførens kørsel ind under bestemmelserne om vanvidskørsel, og politiet har derfor beslaglagt bilen, ligesom manden har fået inddraget kørekortet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ekstra Bladet skriver, at Københavns Politi ikke pt. har yderligere kommentarer til sagen. Men det er ikke første gang, at en bilist mister en bil på netop den strækning i Vanløse. Fredag aften skete præcis det samme for en 32-årig mand i en Volvo XC60.

Bilen var – som i taxachaufførens tilfælde – heller ikke den 32-åriges egen bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk