Tankstation i kæmpe brøler: Her fyldte de diesel i benzintanken

Foto: Q8/PR

Det kunne være gået meget mere galt, end det gjorde, da der på en F24-tank i Vordingborg fik fyldt diesel i benzintanken.


Benzinselskabet F24 lover at dække alle omkostninger, efter at 30 kunder i lørdag fik tanket diesel på deres benzinbiler. Og det hele uden at bilisterne kunne gøre noget. Ved en fejl havde F24-tanken på Københavnsvej 520 i Vordingborg nemlig fået fyldt diesel i den underjordiske benzintank. Det skriver Se og Hør.

Over for mediet beklager selskabet fejlen.

– Vi er selvfølgelig rigtig ærgerlige over, at fejlen sker. Og vi beklager meget det besvær, som det har betydet for vores kunder, lyder det i en mail fra F24.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det var i en Facebook-gruppen, at borgerne i Vordingborg begyndte at advare hinanden om fejlen på tankstationen. Senere samme dag fandt også F24 ud af fejlen. Men da var det allerede for sent for omkring 30 bilister.

Mandag havde F24 kontaktet omkring halvdelen af de ramte bilister. Skulle der være sket noget med bilerne på grund af det forkerte brændstof, betaler F24 hele mekanikerregningen, oplyser Q8 som ejer kæden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Fra FDM lyder rådet, at de ramte bilister skal lade være med at forsøge at køre bilen på værksted. Det vil kunne gøre skaden større. Bilerne skal hentes på et fejeblad, tømmes for diesel lige som filtre og dyser formentlig skal renses.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk