Taget til en Bugatti Chiron koster mere end en ny BMW

I Danmark kan du få en BMW 1-Serie med fuld afgift for 325.000 kr. Har du flere penge, kan du i stedet købet et tag til en Bugatti. Ja, et tag.


SGR Automotive lever af at fremstille dele til sjældne biler. Og virksomheden hævder at være kommet besiddelse af et. Men selvfølgelig ikke hvilken som helst tagkonstruktion. Nej, sådan et Bugatti lukker coupéformerne på en Chiron. Altså for dem der har råd.

Chiron har en startpris på 15 millioner kroner uden danske afgifter. Og skal du have en fra ny, haster det. Desuden kræver det, at du får en anden Bugatti-kunde til at droppe sin bestilling. Fabrikken i Molsheim meldte tilbage i januar nemlig alt udsolgt blandt det nuværende modelprogram.

Hvordan SGR Automotive er kommet i besiddelse af det vildt kostbare tag, melder opslaget på Instagram ikke noget om. Men er den god nok, har de fået fingerne i et blåt mesterværk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk