Sur mand får bil beslaglagt – havde lige købt den

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Søndag aften blev en 22-årig mands køreturen særdeles dyr affære, da han blev stoppet af politiet i Aarhus-bydelen Brabrand.

Det viste sig nemlig, at manden intet kørekort havde. Og da det var tredje gang inden for en periode på tre år, at han blev stoppet uden førerret, tog betjentene nøglerne til bilen.

Herpå blev den 22-årige meddelt, at bilen var beslaglagt med henblik på konfiskation. Noget den unge mand dog var stærkt utilfreds med, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

På stedet kom det nemlig frem, at manden havde købt bilen bare dagen forinden.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Ophidset gav den 22-årige sig til at råbe af betjentene, som til sidst besluttede sig for at anholde manden for at forstyrre den offentlige orden.

Anholdelsen gav desuden betjentene lejlighed til at gå bilen igennem. Under ransagningen fandt ordensmagten både hash og skunk, hvorfor den 22-årig også fik en sigtelse for besiddelse af euforiserende stoffer oveni.

Om det fik ham til at tænde mere af på betjentene, fremgår ikke af døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Flere billeder: presse-fotos.dk

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk