Sur bilist skubbede Audi af vejen: “Han respekterede ikke min Fiat”

En vred Fiat-ejer skal i fængsel efter et møde med Audi-ejer, som ikke 'respekterede' mandens orange Punto.

En vred Fiat-ejer skal i fængsel efter et møde med Audi-ejer, som ikke ‘respekterede’ mandens orange Punto.

En noget underlig sag fra august 2018 har fundet sin afslutning. Den 8. august holdt den 28-årige Brian Kendall fra den engelske by Rochdale ved en tankstation og ventede på sin kæreste.

På et tidspunkt overhører Kendall en Audi S1-ejer råbe “Min bil er hurtigere end din”

Selvom Audi-ejerens udråb egentlig var rettet mod en person i en BMW, tog Kendall det som en bemærkning rettet mod ham. Eller rettere: hans orange Fiat Punto.Bakkede ind i bil
Det fik Brian Kendall så meget op i det røde felt, at han jagtede ikke bare Audi’en men også BMW’en rundt på vejene, indtil de tre nåede et lyskryds. Her fik Brian Kendall fat i Audi-ejeren og råbte: “hvad fanden sagde du, du lille ***?”

Derefter kørte Brian Kendall op på fortovet for at blokere Audi’en, før Punto’en blev sat i bakgear og kørte direkte ind i S1’eren.

Fængslet for grov voldt
Efterfølgende steg en af de skrækslagne passagerer i Audi ud på vejen. Men det var Brian Kendall ligeglad med. Han kørte ifølge flere engelske medier ind i passageren to gange, før passageren blev tvunget ned ad en trappe.

Brian Kendalls opførsel kostede passageren en knæskade, mens Audi’ens skader løb op i 3.500 pund. Det svarer til 31.000 kr.

I ved Retten i Manchester blev Kendall idømt en 28 måneder lang fængselsstraf, efter at han indrømmede, at han med sin farlige kørsel havde forvoldt grov personskade. Når han kommer på fri fod igen må han ikke køre bil i to år og to måneder.

 

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk