Stort galleri: Rullefeltstræf Nykøbing Mors


Egentlig skal der ikke så meget til. Et rullefelt foran Thansen i Nykøbing Mors har effekt som fluepapir på bil-folket.  For andet år i træk blev der således arrangeret rullefeltstræf i det nordjyske – vi sendte en fotograf.

LÆS OGSÅ: JOBOPSLAG: BOOSTED MAGAZINE SØGER ANNONCESÆLGER

HK OG DB-MÅLINGER
Trods gråvejr var stemningen høj søndag d. 10 juli godt hjulpet på vej af mange fine køretøjer, som dukkede op på pladsen. I galleriet herunder kan du bl.a. spotte Nissan GT-R, en AMG-stylet Mercedes C-klasse, Porsche 911, Audi S6 V10 og Toyota Supra.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Sidstnævnte i Mk.III-variant med 3-liters rækkesekser og turbo tog sig en tur på det mobile rullefelt – det samme gjorde hele 34 andre biler. Andre valgte at prøve kræfter med måleudstyr til decibel. Dagens højeste lydstyrke lagde sig på 150,1 dB.

boosted_nytbanner

Træffet var selvfølgelig også leveringsdygtig ud i den vigtigste bestanddel på sådan en dag: vådt og tørt til ganen samt guf til øjnene i form af en masse, lækre udstillingsbiler.

Se vores reklamer:


LÆS OGSÅ: ER EN SPRITNY MERCEDES 190E EVO II MERE DIG – SÅ HOST OP, NU!

I alt lagde ca. 450 personer vejen forbi rullefelts-træffet i Nykøbing Mors.

Reklame:

KLIK OG SE BILLEDERNE FRA DAGEN I GALLERIET HERUNDER

Fotograf: Nichlas Christensen, Striben-Nørresundby Foto

 

 

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk