Storebælt lukkes midlertidigt

Foto: Sund og Bælt

Natten til søndag bliver det kortvarigt ingen trafik over Storebæltsforbindelsen.


Hvis du skal tværs over landet i weekenden, skal du køre på et andet tidspunkt end natten til søndag. Der skal nemlig testes en række nye mobile autoværn på storebæltsbroen – og det arbejder lukker altså for trafikken.

Kortvarigt godt nok – men lukket for trafikken bliver der.

Det oplyser Sund og Bælt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For at testarbejdet generer trafikken mindst muligt, har man valgt at dele arbejdet op i to. Lukningen for trafik vil være den samme, som man havde for to weekender siden. I nogenlunde samme tidsrum.

Helt konkret vil der være lukket for trafik natten til søndag i tidsrummet mellem 02.30 og 04.30 – det vil ske i perioder af 25 minutters varighed – til gengæld vil det betyde, at der ingen trafik vil være på broen i de tidsrum, fordi arbejdet skal stå på i begge retninger.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


De nye mobile autoværn skal bruges til at øge sikkerheden på Storebæltsbroen – både for trafikanterne og for dem, som arbejder med løbende at vedligeholde broen.

Sidste år krydsede 11 millioner køretøjer Storebæltsbroen. De 9,6 millioner af dem var personbiler.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk