Stor mystik: Er det her Koenigseggs nye bil?


Koenigsegg har ikke sagt meget. Faktisk har de bare lagt et billede af en bilformet silhuet ud på de sociale medier.

Vi ved, Koenigsegg kan bygge biler. Faktisk kan de bygge verdens hurtigste bil og køre rundt med den i Danmark. Men vi ved ikke, hvad folkene på fabrikken i Ängelholm helt præcist har gang i lige nu.

Det skabte dog stor mystik, da fabrikken nytårsaftens-dag lagde et meget mørkt billede på Facebook. Man kan ikke se ret meget. Men der må være tale om en ny bil.

‘Kære 2022, her er vores nytårsløfte – Mere ultimativ ydeevne gennem smart konstruktion og optimalt design’, lyder det i opslag.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge Teknikens Värld kan der være talte om, at Koenigsegg teaser lidt for det, man lige går og bygger på fabrikken. En fabrik som i øvrigt blev udvidet i efteråret. Det går nemlig rigtig godt med at bygge superbiler i Sverige.

The Drive mener at kunne komme sagens kerne lidt nærmere. For ifølge dem passer propertionerne af den mørkelagte skikkelse præcis med profilen på en CC8S. En model som i år har 20 års-jubilæum.

Et meget forsigtigt gæt vil derfor være, at Koenigsegg kommer med en bil, som hylder CC8S.

CC8S var den første bil, Koenigsegg satte i produktion. Modellen har 20 års-jubilæum i år.
Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk