Ærlig bilist stoppet med 290 km/t: Sorry, jeg kørte om kap med en anden


På en motorvej i Michigan USA sparkede en Dodge-ejer lidt meget til sin bil

Eller. Det vil sige meget. For på en strækning, hvor den tilladte hastighed er 112 kilometer i timen, blev bilisten målt til at køre 290 kilometer i timen.

Altså hele 178 kilometer i timen for stærkt. Det lokale færdselspoliti lagede senere et billede af bødeskrivelsen på Twitter, her står bilen blot opført med mærket ‘Dodge’ fra 2016.

Men det er ikke enhver Dodge af den årgang, der er i stand til den slags hastigheder. Hvorfor der kun kan være tale om enten en Challenger Hellcat, Charger SRT Hellcat eller en Viper.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
LÆS OGSÅ: Husker du Boosteds første forsidebil? Perfektionistens E30 Touring

Færdselsbetjent Brian Oleksyk udtalte efterfølgende til lokale medier, at han aldrig i sine 19 år som betjent har noget køre så stærkt på offentlig vej. Dodge-ejeren kunne tilsyneladende godt se, at den ikke var helt god. For han skal eftersigende have givet følgende forklaring.

Ses vi til Auto Show?


– Min fejl, jeg kørte om kap med en anden. Sorry!

Ifølge The Detroit Free Press er straffen for forseelsen i den amerikanske stat meget klar. Det koster én dollar pr. mil hastigheden er overskredet med, når først hastigheden er mere end 25 mil – 40 km/t – over det tilladte. Men mon ikke Dodge-ejeren kan se frem til en straf der gør noget mere nas?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk