Stoppet for ulovlig solfilm – vred mand viste politiet sin penis

Politi

Onsdag aften i sidste uge stoppede en patrulje fra Østjyllands Politi en bilist, der kørte rundt med de forreste sideruder mørkelagt ud over lovens grænser.

At blive vinket ind til siden og mødt med et bødeforlæg for ulovlig toning i de forreste sideruder viste sig dog at være mere, end bilisten – en 48-årig mand fra Greena – kunne klare.


Ifølge døgnrapporten nægtede han i første omgang, at der var tale om solfilm. Undervejs blev manden dog også sur over, at betjenten brugte ‘meget tid’ på at dokumentere, at der faktisk var tale om solfilm, står der i døgnrapporten.

Med en bøde på 2.000 kroner – 1.000 kroner for hver ulovligt tonede rude – en synsindkaldelse og besked om at fjerne toningen inden for en uge kunne man tro, at den politiforretning var slut. Men nej. For da manden fik lov til at køre videre, besluttede han sig for at gøre det med blinkende lygter og hornet i bund.


Hvilket omvendt fik betjenten til at eftersætte manden igen. Men forsøget på endnu en gang at komme i kontakt med manden førte blot til, at han tændte endnu mere af.

Ude af bilen råbte manden skældsord efter betjenten. Det fik omvendt betjenten til at sigte manden for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for fornærmende tiltale mod politiet.

Herpå viste bilisten sin utilfredshed med hele situationen ved at trække sine bukser ned og ‘vifte med sin penis’, fremgår det af døgnrapporten.

Bilisten vil på et senere tidspunkt blive afhørt i sagen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk