Stop! Ældre kvinde er rasende på legende børn ‘uden kørekort’

Små børn er helt vildt farlige – især dem uden kørekort. Det synes denne kvinde i hvert fald.

Må du lade din små børn køre bil? Nej, selvfølgelig. Der skal en vis alder, noget undervisning og kørekort til. Alligevel findes der dem, som kan forveksle leg med virkelighedens verden.

Som i klippet herunder. Hvordan det er lykkedes den ældre, solbrillebærende kvinde her, er os stadig i en gåde. Men hun er i hvert fald godt knotten over, at nogle børn kører rundt i ‘bil’.

LÆS OGSÅ: Men vidste du, at dragrace i elbiler til børn faktisk er en sport? Læs mere her!

Og så uden kørekort. Hvad bilder de sig ind?! Det spiller selvfølgelig ingen rolle, at de fleste biler til så små størrelser skyder en topfart på hele seks kilometer i timen. Eller derunder


‘Det går mig på, at du har et lille barn siddende der. Og at han har ikke kørekort!’, udbryder den tydeligt vrede kvinde på videoen, der kan ses længere nede i artiklen.

At – hvad vi formoder er børnenes mor – kan høres le ‘det er ikke en rigtig bil’ i baggrunden, har tilsyneladende ingen effekt.

@luna4boys04So what bothers her ?? Can someone please tell me. is she related to ##Karen ? Do I take my kids to the ##dmv? ##fy ##fyp♬ original sound – luna4boys04

 

 

 

 

 

 


Reklame: