Største samling nogensinde: 50 Lamborghinier kører gennem Tivoli

Foto: Automobil Lamborghini S.p.A.

Som en del af det internationale Bull Run kommer 50 Lamborghinier til København – hvor de kører parade gennem Tivoli. 


For første gang nogensinde samles 50 Lamborghinier samme sted i Skandinavien. Det sker i forbindelse med mærkets ‘Bull Run”. Det oplyser den danske Lamborghini-importør i en pressemeddelse.

18. maj samles de 50 biler fra Norge, Sverige og Danmark til et brag af et Lamborghini-møde på Axeltorv i København. Og her vil alle have mulighed for at komme helt tæt på de italienske superbiler. Bilerne vil stå samlet fra kl. 14 til 16, hvorefter de vil køre samlet gennem Tivoli som helt ekstraordinært åbner sine døre for de fine biler.

Ny Lamborghini Countach

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den danske importør vil selv have en Lamborghini Countach LPI 800 med. Bilen, der er en nyfortolkning af og en hyldest til den originale Countach fra 1974, bliver kun produceret i 112 eksemplarer.

– Vi er begejstrede over at kunne afvikle et så spektakulært show midt i København, og vi glæder os til at samle de mange smukke og fascinerende superbiler og ikke mindst vise dem frem til andre med lige så stor kærlighed til mærket som os, siger marketingschef hos Lamborghini Copenhagen, Mia Skjoldstrand, i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Foto: Automobil Lamborghini S.p.A.
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk