Stjal nummerplader fra 10 biler nytårsaften – nu har flov ung mand afleveret dem tilbage

Arkivfoto: presse-fotos.dk

På årets første dag måtte en flov ung mand gå bodsgang sammen med sin far for at aflevere stjålne nummerplader. 

Hvad lavede du nytårsaften? I Nr. Felding syd for Holstebro stjal en ung mand nummerpladerne fra ti biler. Men allerede dagen efter var han tilbage på hvert af gerningsstederne. Denne gang med nummerpladerne og undskyldning under armen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

–  Jeg synes, at det er stort af ham, at han giver sig selv til kende. Vi har alle været unge engang. Jeg har også lavet noget lort. Jeg tror, der var rigtig mange, der aldrig havde meldt sig selv frivilligt, siger Lennart Frederiksen til Avisen Danmark.

LÆS OGSÅ: Øger fartkontrollen – her er de nye fotovogne du skal holde øje med

Det var Lennart Frederiksen, der i en lokal facebook-gruppen først undrede sig over, at nummerpladerne på hans brors bil var væk. Det samme var sket for et antal naboer, fandt Lennart Frederiksen ud af.

Reklameblok:Efter undskyldningen er flere af de ramte bil-ejere dog villige til at trække deres politianmeldelser tilbage. Drenges far har ifølge avisen også lovet at betale for eventuelle skader på bilerne, som sønnen stjal nummerplader fra.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk