Stjal dyr Mercedes og stak af på traktor – politiet skød efter biltyv

Foto: presse-fotos.dk

Politiet har fundet den biltyv, som i sidste uge stjal en hundedyr Mercedes S63 AMG i Viborg men endte med at slippe væk på en rød traktor.

I sidste uge stjal en biltyv en Mercedes S63 AMG fra en bilforhandler i Viborg. Det endte med en vild og længere biljagt, som først endte da det lykkedes biltyven at flygte på en rød traktor.

Men nu skriver Viborg Stifts Folkeblad, at Midt- og Vestjyllands Politi, at man har fundet frem til og fået fat i den efterlyste biltyv, en 31-årig mand. Det lykkedes natten til til torsdag ved to-tiden.

Her stødte politiet mellem Ringkøbing og Herning på manden som kørte rundt i en anden angiveligt også brugsstjålet bil. Det fortæller politikommissær Thomas Hald til avisen. Det udløste en jagt, hvor politiet løsende skud som det hedder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Lokalpolitiet i Herning oplyser, at der blev skudt efter bilens dæk som efterfølgende punkterede. Herefter havde tyven ikke mange muligheder. Og i dag kl.12 bliver han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk