Stiv tyv smadrede Cadillac ind i sprutbutik: Skyd mig!


54-årige John Bacigalupo var godt i gang med både at spise chips og drikke whiskey, da politiet nåede frem til butik, hvis facade manden havde plantet en Cadillac.

John Bacigalupo er lidt af en personlighed. I hvert fald er den 54-årige amerikaner særdeles godt kendt af politiet i USA. Manden, som angiveligt har mafia-forbindelser, har blandt andet siddet inden for et mord begået i 1996.

Men det var nu ikke, fordi han slog nogen ihjel, at han fornyelig igen tiltrak sig ordenmagtens opmærksomhed.

Nej, i stedet havde han valgt at plante en sort Cadillac midt en butiksfacade. Politiet, som i første omgang troede, at de rykkede ud til et tyveri, fandt da også John Bacigalupo siddende bag rattet i Cadillac’en.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Rygende på en cigar fortalte John Bacigalupo herpå politiet, at de lige så godt kunne skyde ham. Det gjorde betjentene ikke, omend de hev deres strømpistoler frem.

Drak og røg i butikken
Og selvom John Bacigalupo herpå fik volt igennem sig, var det alligevel en kamp for betjentene at få ham anholdt og sigtet for en række forbydelser, skriver CBS Boston.

Blandt andet tyveri. Overvågningsbilleder fra stedet viser nemlig, at Bacigalupo forsynede sig grundigt med både sprut og snacks i butikken inden politiets ankomst.

Så nu sidder den 54-årige igen bag tremmer. Her han siddet mange gange og længe før. Mordet i 1996 kostede ham 13 år bag lås og slå. Vil han ud, før en dommer har set på den nye sag, skal han betale 100.000 dollars i kaution.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Godt 650.000 danske kroner.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk