Reklame:

Stiv gut sigtet – gav politibil et ‘golden shower’

Når man skal, så skal man… også på en politibil tilsyneladende. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde søndag morgen fat i en tilsyneladende godt bedugget fodgænger. I hvert fald den 33-årige mand fået nok at drikke til, at han ikke lige overvejede, hvor han valgte at ‘lette trykket’.

For klokken 04.49 kunne han ikke holde sig længere, da han kom slingrende Gl. Torv i Slagelse. Så han besluttede sig for at gøre holdt ved en politibil. Men han fik knap dryppet af, før betjentene stod klar med bødeblokken og en række spørgsmål der nok var lidt svære at svare på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald ville manden ikke svare på, hvad han hedder, da betjentene stod klar med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Og selvom tissetrængende drukkenblod ikke nødvendigvis har pligt til at udtale sig til ordensmagten, skal man altså altid oplyse navn, når politiet spørger efter det.

Derfor blev den 33-årige også sigtet efter an også sigtet efter retsplejeloven, det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

 


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?