Steve McQueen-filmen Bullitt genopstår

Bradley Cooper får angiveligt Steve McQueen ikoniske rolle fra 1968, når filmen Bullitt skal laves på ny.

Han har spillet med i alt fra Tømmermænd i Thailand til en plaget sjæl over for Lady Gaga i A Star Is Born. Sidstnævnte er en genindspilning af originalen fra 1937. Og nu skal Bradley Cooper gøre det igen i Bullitt.

Denne gang, skriver Deadline, har Bradley Cooper fået den rolle, Steve McQueen havde i originalen fra 1968. Filmen er egentlig en thriller. Men folk med bare den mindste smule benzin i blodet vil huske filmen for den ikoniske biljagt gennem San Franciscos gader.

Reklameblok:Men lidt andet end Bradley Coopers rolle er ude om den nye film på nuværende tidspunkt. Men ifølge Deadline er der ikke tale om en genindspilning i 1:1. Derimod skal filmen være ‘en nyfortolkning af originalen’.

Hvornår biografgængerne kan se ‘Bullitt’ på det hvide lærred igen, melder historien heller ikke noget om. Men det er ikke den eneste film med fart på, som har meldt sin ankomst på det seneste. Filmen om Ferruccio Lamborghini – Lamborghini: The Man Behind the Legend – kører lige nu i biograferne. Bare ikke i Danmark.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk