Stakkels speedometer får tæv i VANVITTIG Audi RS6

Der var engang. Engang hvor Audi solgte deres RS6 som sedan. En chefvogn med 5-liters V10-motor - og i tilfældet her 1.200 hestekræfter.

Der var engang. Engang hvor Audi solgte deres RS6 som sedan. En chefvogn med 5-liters V10-motor – og i tilfældet her 1.200 hestekræfter.

Det er svært nok for speedometeret at følge med farten i en Audi RS6 C6. Et bæst med ti cylindre, biturbo og 5.000 kubik. Et bæst som desværre kun var i produktion ganske kort. Nemlig mellem 2008 og 2011. Til gengæld kunne bilen fås som både stationcar og sedan.

Bilen i videoen, som du kan se længere nede i denne artikel, er et skræmmende eksempel på den sidstnævnte RS6-karosseriform.

LÆS OGSÅ: BLÆSTE PROMILLEN TÆT PÅ 3 – SÅ RØG KAMMERATENS AYGOFor den har meget mere power, end de 580 hestekræfter Audi udstyrede bilen med. Faktisk har den flere end dobbelt så mange hestekræfter. Og så kan speedometeret, der ‘kun’ går til 320 km/t, altså slet ikke følge med.

Se bare her

 

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk