Spritbilist stoppet: “Jeg drikker altså kun for rødt lys”

Loven om vanvidsbilisme
Foto: Rigspolitiet

Ordensmagten skal høre på mange undskyldninger fra bilister. Det her er dog en af de sjovere og vel nok mest ærlige.


Vi skal tilbage til 2018, og så skal vi faktisk også helt til USA. Nærmere bestemt Florida. Men så finder vi også bilisten Earle Stevens. Politiet blev i første omgang opmærksom på dengang 69-årige bilist, fordi man havde fået flere henvendelser om, at han flere gang havde påkørt en bil foran ham i en McDonalds drive through.

Som flere henvendelser havde påpeget fandt politiet ganske rigtigt Earle Stevens bag rattet af en bil og med grebet en brun pose med en sprutflaske inden i. På passagersædet havde den 69-årige mand desuden placeret en flakse  Jim Beam-whiskey .

Jeg drikke altså kun i visse situationer
Da politiet fik kontakt til Earle Stevens, forsøgte han at forklare sig med, at han altså kun drak, når bilen enten holdt stille eller for rødt lys. Desuden påstod han, at han forinden politiets ankomst havde drukket 3 til 4 genstande. Og selvom det muligvis var sandheden, var politiet ikke meget for at belønne Earle Stevens for sin ærlighed.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En alkometertest viste da også, at Earle Stevens var påvirket. Også mere end loven tillader. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev desuden sigtet for at køre rundt med et udløbet kørekort. Det var desuden ikke Earle Stevens første møde med ordensmagten. To gange tidligere er han blevet anholdt for præcis det samme. Det skrev flere amerikanske medier dengang. Blandt andre Fox News.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk