Bevæbnet spritbilist sigtet for biltyveri

Foto: Rigspolitiet

Alt var galt, da en 20-årig mand tirsdag morgen lavede ‘håndbremsevendinger’ i Korsør.

En blot 20-årig mand har fået en række sigtelser på halsen, efter at han tirsdag morgen tiltræk sig både borgerne i Korsørs og politiets opmærksomhed.

Der var således tale om ‘fuld plade’, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi den morgen fik en anmeldelse om, at en bilist lavede ‘håndbremsevendinger’ på Gamle Banegårdsplads i Korsør.

Anmelderen mente desuden, at bilisten sad med en kniv i bilen. Ligesom bilisten råbte, ‘at han havde et jagtgevær’.Politiet nåede frem til stedet kl. 08.10, og her fandt man bilen efterladt. Vidner havde dog set manden løbet fra stedet, og det lykkedes da også politiet at finde frem til ham.

Politiet kunne desuden konstatere, at manden var påvirket et ‘godt stykke over det tilladte’, som det fremgår af døgnrapporten.

Derfor stod sigtelserne ligefrem i kø. Han blev foruden spirituskørsel også sigtet for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt en kniv i bilen. Desuden kom det frem, at den 20-årige havde taget bilen uden ejerens tilladelse. Det kostede også en sigtelse for brugstyveri.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk