Sportscar Event 2018: Sportsvogne giver kræften baghjul

Lørdag d. 26 maj får en række entusiastiske bilejere det til at runge af herlig motorlyd i luften over Sjællandsringen i Roskilde. Det sker, når “Sportscar Event 2018” køres af stablen for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

LÆS OGSÅ: EMBLEM-QUIZ: KAN DU FÅ 10 RIGTIGE?

Det er biler som BMW E92 M3 V8, Ferrari 488 GTS Spider og Dodge Viper ACR, der hele dagen vil drøne rundt på den 1,1 kilometer lange bane øst for Storebælt for indhente kræften. Af de penge, der samles ind, går overskuddet ubeskåret til Børnecancerfondes arbejde.

boosted_nytbanner-600x116

Og alle pengepunge kan være med. Tur-priserne starter ved 200 kroner i lille, ultralet en Lotus Elise S1 med 184 hestekræfter. Har man mod på at komme lidt hurtigere rundt på ringen, er det muligt at hoppe ned i KTM XBOW RC med 360 hestekræfter for 700 kroner. Et 6,5-liter V12-brøl kan fornemmes i en Lamborghini Aventador, når samtlige 700 hestekræfter slippes løs nedad langsiden. Sådan en tur koster 1.600 kroner.

LÆS OGSÅ: HER ER DANMARKS DYRESTE LEASINGBIL

Børnecancerfonden er glade for samarbejdet med Sportscar Event, der giver de kræftramte børn og deres familier et kærkomment afbræk fra en dagligdag med behandling. Det koster 50 kroner at komme ind til arrangementet. For børn under 12 er det dog gratis. Gavekort til en tur kan også bestilles i forvejen lige her. I 2015 indsamlede Sportscar Event  2,6 millioner kroner til Børnecancerfonden.

Se nogle af de fede biler, vis ejere gratis stiller dem til rådighed for Sportscar Event, i galleriet herunder

Klik frem og tilbage på pilene