Spillede du disse racerspil? Så gamle er de nu


Før vi fik kørekort….sad vi klisteret til skærmen 

Og det er sgu ved at være nogle år siden efterhånden. Er du aldersforskrækket, skal du eksempelvis ikke vende coveret til PlayStation-udgaven det første Gran Turismo.

For hvornår var det nu lige det udkom? Hvis du ikke vil kende svaret, forslår vi vi, at du finder en anden artikel her på Boosted.dk.

Altså hvis ikke du vil mindes om, hvor gammel du egentlig er. I mens kan vi andre dykke ned i, hvornår det nu var, at….Gran Turismo var nyt for 23 år siden
Den første udgave i den nu legendariske serie udkom i 1997. Altså i Japan. Helt præcist d.23 december 1997. I Europa skulle du kunne brænde dit eget Playstation-spil og kende konverteringskoden mellem den europæiske og japanske spillekonsol for at få spille til at virke.

Hvis du altså ikke kunne vente pænt til den 8. maj året efter, hvor spillet – som blot hed Gran Turismo – handlede på butikshylderne i EU. Og dermed også herhjemme.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre.Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk