Spærrede dieseltyv inde – “Jeg tog ham på fersk gerning”

Arkivfoto: presse-fotos.dk

En tidlig mandag morgen tog Kasper Vyff en dieseltyv på fersk gerning. 


– Det var bare mandag morgen på arbejdet.

Sådan fortæller Kasper Vyff til Jydske Vestkysten om mandag morgen i denne uge, da han klokken lidt over fem tog en dieseltyv på fersk gerning.

Tyven var i færd med at stjæle både diesel og fælge fra en forulykket bil i nærheden, da Kasper Vyff mødte på arbejde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kasper Vyff tænker dog hurtigt og spærrer tyven inde ved at parkere bag ved ham. Der går syv minutter før tyven tager kontakt til Kasper Vyff, så han kan komme ud og væk. Men da har politiet allerede fået besked.

Da det går op for tyven, at der er ringet efter politiet, benægter han i første omgang, at han er ved at stjæle både diesel og fælge. Alligevel vælger han at tage flugten ud over en mark, skriver avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter Kasper Vyffs udlægning af sagen. Til avisen fortæller politikommissær Chris Thorning Vesterdal, at man har en mistanke, om hvem tyven er.

Især fordi han faktisk vendte tilbage efter en taske i den indespærrede bil. Dog før politiet nåede frem. Syd- og Sønderjyllands Politi har dog ikke haft fat i manden endnu, og man har ikke sigtet nogen i sagen.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk