Snuppet med 241 km/t – Charger Hellcat beslaglagt


Det er ikke kun herhjemme, at politiet beslaglægger biler, når højre foden er for tung.

Historien her er fra USA. Nærmere bestemt på en motorvejsstrækning i staten Michigan, hvor en Dodge Charger Hellcat-ejer fik kløe i højre foden.

Desværre for ham var en færdselsbetjent på vagt lige i nærheden.

‘Bare fordi du kan, betyder det ikke, at du skal’, skriver politiet i Michigan i det opslag på de sociale medier, som fortæller historien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den går nogenlunde sådan her: Færdselsbetjenten holder stille, da han får øje på den hurtigtgående Hellcat. Det får betjenten påbegynde en eftersættelse, fordi ‘Dodgen kører hensynløst i trafikken med op til 150 mil i timen’. Det svarer til 241 km/t.

Bøde og 93 dages fængsel
Først efter et stykke tid lykkedes det betjenten at få kontakt med Hellcat’ens chauffør, da begge biler holder for rødt i kryds. Her blev bilisten da også anholdt og sigtet for sin kørsel.

Ses vi til Auto Show?


Oveni fik han en bøde for ulovlig rudetoning, ligesom bilen blev beslaglagt. I Michigan straffes det, staten kalder ‘reckless driving‘ med en bøde på 500 dollars svarende til 3.200 kr. og op til 93 dages ubetinget fængsel.

Om bilisten får Chargeren igen, melder historien dog ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Hellcat’en var i øvrigt langt fra sin topfart, da bilisten blev snuppet. Dodge siger, at bilen ikke tabe pusten før 321 km/t.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk