Reklame:

Smartphone-firma vil bygge biler: “Vi er bedre end Tesla”

Den første bil får debut til november. Og armbevægelserne er ikke til at tage fejl af. Huawei mener, at den nye ‘S7’ er Teslas Model S overlegen.

Egentlig lever Huawei af at producere telefoner og overvågningudstyr. Men nu vil mærket, der er forbudt i USA, også bygge elbiler.

Og selvom det kinesiske mærke altså ikke kan konkurrere direkte med Tesla på amerikanernes hjemmemarked, er Huaweis direktør ikke i tvivl.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mærkets kommende elbil, der bare hedder Luxeed S7, er en bedre bil, end Tesla Model S nogensinde bliver.

Det er dog ikke meget, Huaweis ansvarlige for bil-projektet vil sige om S7. Der intet ude om prisen eller hvilket udstyr, kineserne vil proppe i bilen.

LÆS OGSÅ: Toyota-ejer mister kørekortet – “GPS’en sagde, jeg skulle”

Det skriver avisen South China Moring Post.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Vil Luxeed/Huawei sælge S7 i Europa, skal de nok forvente at få Audi på nakken. Det tyske mærke vandt sidste år en ligeledes kinesiske Nio.

Det mærke måtte omdøbe en række modeller, da deres oprindelige navne ligger for tæt op af modelnavne, som Audi har rettighederne til. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?