Reklame:

Slug den: Fremtidens Subaru får centerboxer og baghjulstræk

Subaru er et buzzword lige nu. Faktisk er den japanske bilproducent så populær, at man ikke kan følge med efterspørgslen i USA. Det bekendtgjorde fabrikken allerede i november 2015, hvor det legendariske mærke også satte international salgsrekord. Det nye år stopper dog ikke japanerne. Faktisk sker der noget endnu vildere end salgsrekorder i 2016 – Subaru får centermotor.

boosted_nytbanner

Herhjemme forbinder de fleste nok ordet “Subaru” med rallysporten samt en vis blå bemaling med gule detaljer, der har haft enorm succes i mesterskaber som WRC. Men hvad endnu flere forbinder mærket med, er den særlige boxer-motor. Det faktum ændres der ikke ved. Men den flade boxer flyttes fra en placering mellem forhjulene til midt i bilen.

Det alternative træk kommer angiveligt efter, at det amerikanske forhandlernet har efterspurgt “en ekstraordinær model”. Kilder tæt på fabrikken fortæller, at der i øjeblikket er planer om en hybridløsning, der baseres på en drivlinje med baghjulstræk, en 1.6-liters turbodrevet boxermotor  og fire elektriskemotorer.

Reklame:

Sigter efter Honda NSX
Bilsitet Car and Driver forventer, at den nærmeste konkurrent til den nye Subaru bliver Hondas lige så nye NSX, og at hestekræfterne som minimum vil ligge i lejet omkring 330 styk.

Billederne herunder viser Subaru Viziv GT Vision fra 2014. En biltype den nye motorkonstruktion meget vel kunne ende i

 

 

Reklame: