Slip donkraft og buk: Nimalift leverer autolift til alle

lift_3-1

De professionelle er nemt over det. Men er du ikke fultids-mekaniker med adgang til mesters værksted, har du formentlig ikke fingre nok til at tælle frustrationerne over donkraft og bukke, der altid lige stjæler de første minutter, inden du kan komme i gang med at skrue i bilen.

Heldigvis er mekanikerens arbejdesuge ikke et krav for at handle udstyr samme sted som erhvervslivet. Hos Nimalift.dk  sælges og leveres løsninger inden for autolifte og værkstedinventar både til den private og profesionelle bruger.


_mg_0206

 

De topprofessionelle løsninger til alle
Enhver kan således stå oprejst under en lift og smide tanken om donkraft samme vej som brugt olie og gamle bundpakninger. Under fremstillingen af den to-søjlet ‘Deluxe Autolift‘ lyttede Nimalift til kundernes ønsker og leverede en lift, der hurtigt er blevet én af markedets fortrukne med en bæreevne på fire ton, fuldautomatisk betjening og tredelte arme for let håndtering af forskellige biltypers løftepunkter. Helt ned til bybils-størrelser som Fiat 500.

Før du beslutter dig, kan liften desuden ses i auktion. På firma-adressen i Billund har Nimalift et showroom, hvor alle autolifte er monteret og klar til demonstration af evnerne. Hovedreglen er, at alle maskiner er på lager. Så kigger du forbi og forelsker dig, kan du få din nyerhvervelse direkte med hjem.

Leveret og monteret
Du kan også vælge at bestille via Nimalift.dk. Herfra udgår leveringer til hele landet, og din bestilling er én til to dage om at nå hoveddøren. Bestillinger inden kl.14 på hverdage afsendes desuden samme dag.
Monteringen kan du selvfølgelig selv klare, eller den kan overlades til Nimalifts team af teknikere og montører, som altid er opdateret på de nyeste teknologier og sikkerhedskrav.

_mg_0138


Reklame: