Reklame:

Slingerende-stiv Tuk-Tuk-fører stoppet: “Han bragede ind i politibilen”

Ifølge politiet kørte en 30-årig mand meget usikkert sin Tuk-Tuk, da han blev stoppet kl.01.20 natten til mandag.

Ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi kørte en 30-årig mand slingrende og noget usikkert rundt i en Tuk-tuk på Vestergade i Randers natten til mandag.

Kort efter, manden i første omgang var blevet observeret, fandt betjentene ud af, at Tuk-Tuk’en var umlig at styre. I hvert fald for den 30-årige.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men han havde dog ikke den mindst lyst til at tale med politiet om sin kørsel. Selvom politibilen både brugt blink og horn i forsøget på at fange mandens opmærksomhed, fortsatte han af små stier, hvor ordensmagten til sidst ikke kunne følge med.

Betjentene fandt dog hurtigt frem til manden, som forsøgte at få Tuk-Tuk’en tværs over et græsareal, og her satte ordensmagten politibilen på tværs.

Politiker om vanvidskørsel: Straffen skal fordobles

Det fik dog ikke den 30-årige til at opgive flugten. Eller i hvert fald forsøget. I pløjede han Tuk-Tuk’en direkte ind i politibilen, mistede kontrollen over køretøjet og endte i et hegn i nærheden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Da politiet langt om længe fik kontakt til den 30-årige virkede han noget påvirket. Både af alkohol og narkotika. Ligesom man fandt en kniv på ham. Af samme grund stod sigtelserne nærmest i kø, da det særprægede køretøj endelig stod stille.

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?