Tunere slår sig sammen om arrig Audi RS6 med 820 hk

Hvad sker der, når to tunere går sammen om én bil? Hvis det er en Audi RS6 med 4-liters V8-motor, så få den mindst 820 hestekræfter.

Både Mansory og MTM har været inde over dette vanvittige bud på en Audi RS6. 

Blandt bilfabrikkerne sker det ofte. Men det er alligevel sjældent set, at eftermarkedet går sammen om at tune og style én bil. Dermed ikke sagt, at det ikke sker.

For det gør det. Tag nu det seneste samarbejde mellem de to tyske tunere Mansory og MTM som eksempel. For det er der kommet intet mindre end et vanvittigt bud på en Audi RS6 ud af.

Bilen ligner noget, hovedrolleindehaveren i en dommedags-film gerne vil ses i.Her er både kæmpe, firedobbelte afgangsrør og ikke bare én men hele to spoilere. For mindre kan der selvfølgelig ikke være tale om, når Mansory står for det visuelle udtryk. Læg dertil at bilen er pakket ind i kulfiberstumper så godt som alle vegne.

Et monster med 22″ hjul
Har du i øvrigt bemærket de gigantiske skiver, som kalibrene knap nok kan gabe over? De er ikke bare sat på for syns skyld. Med MTM Stage 2-kit til bilen 4-liters V8-motor med dobbelte turboer er det nødt til at være sådan.

LÆS OGSÅ: PARTIER ENIGE – INGEN HASTIGHEDSGRÆNSE PÅ AUTOBAHN

For selvom bilen plastret til med kulfiberdele, så vejer den lange tysker stadig på den onde side af 2 ton. Og med 820 hestekræfter og svimlende 1.167 newtonmeter til rådighed undre højre fod, skal der også være noget til at pille farten af igen. Og det helst i et temmelig kvikt tempo.

Topfarten ligger i øvrigt et sted nord for 330 km/t. Prisen for ombygningen? Tja, den er af en størrelse, ingen har godt af at kende til.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billede og video af bilenNæste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk