Skru op – her er lyden af den nye Toyota Supra

Enden er nær. Eller.. Vi kan i hvert fald skimte konturerne – og nu også lyden – af den nye Toyota Supra. Pointen er, at vi nu kun skal vente til den 14. januar, før Toyota trækker hele sløret af den næste Supra.

En bil, du allerede nu kan bestille på Toyota Danmark hjemmeside. Faktisk kan du kun bestille den online og imod et depositum på 15.000 kroner.

Reklameblok:Og hvis muldvarpen lige skal have det ekstra klem, før den kommer helt op ad lommen, så har Toyota nu lagt Supra’ens lydspor på Youtube.

Og selvom der skal tage forbehold for, at tonerne kommer fra en BMW-udviklet turboladet B58-rækkesekser (til dig der ikke ved det, så er den nye Supra et joint venture mellem Japan og Tyskland, hvor BMW simultant bygger den nye Z4 Roadster), så lyder den tre-liters sag lige så godt, som man kan forvente af en moderne turboladet seksbener.

Med alle de forbehold der så igen skal tages for den slags.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk