Reklame:

VIDEO: Skraldevogn torpederer rød Seat – så blev 90-årig kvinde sigtet

Det får ingen konsekvenser for en lastbilchauffør, at han fredag middag i sidste uge påkørte en rød Seat Mii i Høje-Taastrup.

Fredag middag fik Vestegnens Politi en anmeldelse om, at en lastbil havde påkørt en lille rød Seat Mii i Høje-Taastrup. Påkørslen får dog ingen konsekvenser for lastbilchaufføren. I stedet er Seat’ens fører, en 90-årige kvinde, nu sigtet for at overtræde færdselsloven.

Chaufføren i lastbilen kunne ikke undgå, at det tons tunge køretøj ramte kvinden, som pludselig valgte at svinge til højre. Det hele kan man se på en video som presse-fotos.dk har delt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Over for SN.dk bekræfter Vestegnens Politi, at man ikke har sigtet lastbilchaufføren. Både lastbilchaufføren og kvinden var dog efterfølgende noget chokeret. Kvinden slap da heller ikke kun med skrækken. Hun har brækket et ben og ribben, mens chaufføren i lastbilen pådrog sig et piskesmæld.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?