Skidestiv slovener snuppet i stjålet bil – udvist med det samme

En spritstiv bilist fra Slovakiet skal 30 dage i dansk fængsel - herefter smides han ud af landet, og han må ikke vende tilbage de næste seks år.
Foto: Rigspolitiet

En spritstiv bilist fra Slovakiet skal 30 dage i dansk fængsel – herefter smides han ud af landet, og han må ikke vende tilbage de næste seks år.

En 23-årig slovensk mand blev søndag i sidste uge stoppet på Stevns. Her sad bag rattet med en tårnhøj promille på 2,69. Nu har Retten i Roskilde slået hårdt ned på mandens opførsel i trafikken.

Han skal således ikke bare tilbringe den måned i et dansk fængsel, han har også fået frakendt retten til at køre bil i Danmark i tre år. Ligesom han, når han er udvist, ikke må vende tilbage i en periode på seks år.Bilen var desuden stjålet. Det skriver anklagemyndigheden på Twitter.

Manden erkendte alle forholdene og blev sat til direkte afsoning. Midt-og Vestsjællands Politi takker i den forbindelse handlekraftigere borgere, der fik stoppet den stive slovener.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk