Skam dig ikke: Meld din vogn til ‘Danmarks Grimmeste Bil’

Danmarks grimmeste bil 2019 til DHB på Padborg Park

Bare fordi gutterne synes, at din bil er gammel og grim, betyder det ikke, at den skal skrottes – meld i stedet din bil til ‘Danmarks Grimmeste Bil 2019’.

I årevis har landets fedeste og hurtigste biler samlet sig til bilfestivalen Danmarks Hurtigste Bil. Men hvad så med det på fire hjul, som selv den mest lyssky synsmand helst ikke ønsker at godkende?

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Ejer du sådan en slæde, skal du se at få den ‘gjort klar’ til Danmarks Hurtigste Bil 2019. Sidste års kåring af ‘Danmarks Grimmeste Bil’ fortsætter nemlig på Padborg Park, når der er DHB i weekenden den 31. maj til 2. juni 2019. Her er intet rusthul for stort og ingen rørhaler i bedste bosozoku-stil for lange.

Og ejer du endnu ikke en gammel spand, er det aldrig for sent at komme i gang med syreangrebet, der rigtig får rusten frem i kølerhjelmen, døre og paneler.

Ratstyle er, som du nok allerede har gættet, fri leg. Bare det er ‘grimt’. I 2018 syntes publikum, at det mest afskyelige monteret med et sæt nummerplader var en Audi 80 1,9 TDI. Derfor kunne den køre fra pladsen i Padborg med den ‘ærefulde’ titel som DGB 2018, Danmarks Grimmeste Bil.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Har du vildere idéer til en endnu større rædsel på fire hjul, eller har du allerede bilen, der kan løbe med DGB-titlen i år, så skal du melde den og dig selv til Danmarks Grimmeste Bil 2019 – du køber bare en almindelig DHB-billet og tilmelder dig på pladsen.

Vi glæder os til at se, hvad der dukker op af stygge vogne!

KØB DIN PARTOUTBILLET NU TIL DHB 2019 – KLIK HER!

 

Reklameblok:

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk