Skal du med Fanrejser på årets fedeste Formel 1-tur til Monza?

Rejser til Formel 1
Foto: F1 Experience

Er du ved at være sulten efter et seriøst skud motorsport? Det forstår vi godt. Heldigvis er eksperterne fra Fanrejser nu klar med de første officielle Formel 1-rejser i denne sæson. Og bare rolig, der er styr på både afbestilling, sikkerhed og masser af fed underholdning.

Det er ingen hemmelighed, at 2020 var et skidt år, når vi snakker oplevelser som motorsport. Men heldigvis er vi på vej den rigtige retning, og alle forventer, at det bliver muligt at opleve Formel 1 senest i løbet af sommeren.

Derfor har Fanrejser åbnet op for booking til flere af de gode F1-rejser i 2021. Blandt andet en super fed tur til Monza den 10. til 12. september. En tur vi her på redaktionen har oplevet og varmt kan anbefale. En Monza-tur har masser af italiensk charme, god mad, velsmagende vin og masser af Ferrari-fans overalt.

Fanrejser
Glæd dig til at opleve motorsportens kongeklasse på nærmeste hold. Det er en oplevelse, du aldrig glemmer. Foto: F1 Experience

Hvad er der med i pakken?
En F1-oplevelse til Monza med Fanrejser inkluderer privatfly med afgang fra enten Roskilde eller Billund (det er op til dig), og når flyet lander i Milano går turen til det hyggelige kanalområde Naviglio, hvor hotellet ligger.

Efter indlogering fredag eftermiddag går turen til en lokal vingård, hvor der serveres gourmet-vin og lækker mad. Lørdag er der kvalifikation på Monza, og om aftenen inviteres til et særligt arrangement med middag, vin og foredrag med en kendt, dansk racerkører.

Søndag morgen går turen igen til Autodromo Nazionale Monza, hvor Formel 1-løbet afvikles. Efter præmieoverrækkelsen køres i samlet flok til lufthavnen, hvor hjemturen også foregår i privatfly.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Alt i alt en fantastisk weekend i det varme Italien med masser af motorsport, mad og vin. Hvad mere kan man ønske sig?

Rejse til Formel 1
Foto: F1.com

Hvad koster sådan en tur?
Fanrejser har bestilt privatfly, fedt hotel, lækre middagsoplevelser, F1-billetter med siddepladser og meget mere, og sådan en luksus-pakke koster 17.500 kr. i delt dobbeltværelse, hvilket er perfekt, hvis I er to gutter afsted. Der kan selvfølgelig tilkøbes enkeltværelser, hvis du ikke gider høre din makker snorke sin vin-brandert ud.

Du betaler et depositum på 5.000 kr. ved booking for at sikre dig pladsen. Der er nemlig kun 32 pladser til salg i alt, og det er først til mølle.

Men hvad nu, hvis man er så uheldig at skulle aflyse på grund af Corona/Covid-19? Så får du det fulde beløb refunderet, da Fanrejser er medlem af Rejsegarantifonden, og de har desuden tegnet fuld ansvarsforsikring samt leverandørforsikring.

Så hvad venter du på? Skynd dig at booke plads til en af F1-kalenderens mest legendariske oplevelser på Monza – klik her og læs mere!

Vi ser nærmere på flere spændende motorsportsrejser i den nærmest fremtid her på Boosted.dk.

Formel 1 rejse til Monza
Foto: F1.com