Skal du eje klodens måske fedeste Porsche?

RWB Porsche
Foto: RM Sotheby's

Får du også kuldegysninger, når du ser bogstaverne RWB?

Hvis du kan svare ja til det, så er det nu, du enten skal røve en bank eller tage en lån i huset. Vi kan ikke anbefale den første løsning… For en helt unik Porsche er nu på vej på auktion.


Der er tale om en ombygget Porsche 911 fra 1992, der har været i kløerne på den japanske specialist RAUH-Welt Begriff, som Akira Nakai står i spidsen for. Bilerne er blevet kendt for deres unikke look med ekstremt brede skærme og deres signatur-feature, den dobbelte hækvinge.

Bilen er lavet i det legendariske Apple-look som en hyldest til de gamle baneracere i samme tema. Vi kan ikke forestille os noget federe end den her RWB-vogn som det ultimative trackday-våben.


For dælen, hvor er det bare en fed bil. Hvis vi havde dollars nok på kontoen, havde vi købt den på stedet. Men hvad prisen bliver, ved vi ikke endnu. Vurderingen hedder mellem 800.000 kr. og 1.100.000 kr. Hvilket i vores øjne slet ikke er dyrt for et unikt køretøj som det her.

Klik HER og se auktionen. Og nyd billederne herunder:

RWB Porsche
Foto: RM Sotheby’s
RWB Porsche
Foto: RM Sotheby’s
RWB Porsche
Foto: RM Sotheby’s
RWB Porsche
Foto: RM Sotheby’s
RWB Porsche
Foto: RM Sotheby’s


Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk