Sjælden Skyline til salg – derfor skal du MÅSKE ikke købe den


Indrømmet – vi kører hundrede procent på fordommene i dette tilfælde. Vil du turde købe en GT-R med russiske papirer?

Lige nu kan du købe dig en 19 år gammel Nissan Skyline GT-R R34. Dem er der flere af. Men som M-Spec Nür findes den kun i 285 eksemplarer – og det her er et af dem.

Der er bare lige det, at du skal til Rusland for at hente bilen. Nærmere bestemt skal du have vekslet 1,6 millioner danske kroner til 18,4 millioner russiske rubler. Og rejse 3.000 kilometer til byen Tjeboksary. Altså hvis du begynder i Padborg.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Der, der gør M-Spec-serien af biler så speciel er foruden en opgraderet RB-rækkesekser, også at speedometeret går forbi 300 km/t. Helt uhørt i japanske biler – ja, også performance-slæderne – som har det med at stoppe ved 180 km/t.

På papiret, altså.

Dette specifikke eksempel blev importeret til Rusland for 13 år siden, og bilen har ifølge sælger kørt omkring 35.000 km . Sælgeren hævder, at bilen er unik takket være et par modifikationer i motorrummet. Blandt andet skulle motoren være fyldt med Tomei-dele.

Inden du jubler….
Men inden du klapper alt for meget i hænderen, må vi hellere fortælle dig, at ejeren tidligere har skrevet – dog helt åbent – om, at bilen har været skadet i trafikuheld. Hvilket krævede ‘en vis’ genopbygning. Desværre er selve annoncen ikke mere specifik end det.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Havde bilen været uden nogen form for skades-historik, kunne den formentlig have indbragt uhyrelige summer. Priserne er eksploderet, siden det blev lovligt for amerikanerne at importere bilen.

Så sent som i år blev en R34 GTR i den ikoniske farve Midnight Purple solgt for svimlende 315.000 dollars svarende til 2,08 millioner danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklame-video:


NÆSTE SIDE
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk