Sjælden Honda forvandlet til skrot i brand


Af det, der engang var én af bare 1.000 Civc Type R Limited Edition, er der nu kun én bremsekaliber tilbage.

Og det er ikke engang sikkert, at kaliberen kan reddes. Heller ikke om den i bunken af brændt jern stikke meget ud med sin højrøde farve.

Hvorfor bilen er brændt, er det ikke lykkedes Boosted-redaktionen at blive klogere på. Men alligevel forsøges vraget solgt via siden IAAIBilen er – eller rettere var – ud af en serie på bare 1.000 biler, som Honda byggede for at fejre fabrikkens Type R-historien.

Sådan ser Civic’en ud, når altså ikke ekstreme varmegrader forvandler den til kul

Af annoncen fremgår stelnummeret ikke, så vi har her på redaktionen ikke kunne opklare, om der er tale om eksemplar nummer 001 af 600 biler, som i sin tid kom til USA.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Men hvis det forholder sig sådan, er det en trist skæbne for bilen, der fornyelig blev solgt for, hvad der svarer til 700.000 danske kroner. Da Honda sidste år satte de få Type R-udgaver til salg, var der i øvrigt så meget rift om bilerne, at fabrikken meldte udsolgt efter bare fire minutter!

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk